Vinn ”Alvas värsta dag”!

Omslaget till boken "Alvas värsta dag" av Susanne Pelger
”Alvas värsta dag” av Susanne Pelger är den tredje delen i den härliga serien om hundtokiga Alva, och nu kan du vinna ett ex av boken – till någon lite mindre människa i din omgivning kanske?

I ”Alvas värsta dag” får vi läsa berättelsen om vad som händer i skogen, när Alva är där och rastar airedaleterriern Cesar. ”Alvas värsta dag” är en kapitelbok som passar folk i åldern 8–12 år. Tävlingen pågår till och med den 22 juli 2016.

För att ha chans att vinna ett av våra två ex, svara på frågan från vilken del av Storbritannien rasen airdaleterrier kommer. Mejla till tavling@harligahund.se och glöm inte att skriva in ditt namn och din postadress, så att vi kan skicka boken om du vinner.

Heja heja! 

Psst. Om du inte vågar chansa på att du vinner och vill läsa de andra delarna i serien så kan du beställa både dem och ”Alvas värsta dag” här!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail