Vinn boken om barbet!

Omslag till boken The Barbet revealed
I senaste utgåvan av Härliga Hund finns en intervju med Elisabeth Roest Kempemo, en kvinna med ett dramatiskt livsöde. Hennes livskamrater numera är hundarna Yatzie och Moët, båda av rasen barbet.

Barbet är en fransk vattenhund som finns beskriven redan i texter från 700-talet. Elisabeth Roest Kempemo och Brigitte Waller-Rengelink har tillsammans skrivit en uttömmande bok om barbet och vi har tre ex av boken, som är på engelska, som du kan vinna! Tävlngen pågår till och med den 22 juli 2016.

Mejla till tavling@harligahund.se och svara på frågan om vad det franska ordet barbe betyder. Glöm inte att skriva ditt namn och din postadress, så att vi kan skicka en bok till dig om du vinner! Märk mejlet Barbet.

Heja heja!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail