TÄVLING

svart labbe i rosa biabädd
Annons

Vinn en fin Biabädd!

Låt din fina vovve få sova på en stilig och skön bädd. Var med i vår tävling och du har chansen att bli en av fem vinnare av en hundsäng i valfri färg och storlek.

De tryckavlastande Bia Ortho-bäddarna är populära både bland hundar och hundägare. Bädden passar alla raser och är fri från bly, brom och flamskyddsmedel. Det kraftiga överdraget i konstläder är slitstarkt och lätt att rengöra. Det mest speciella med dessa bäddar är dock den tryckavlastande delen som ger ett ergonomiskt stöd för hunden samtidigt som kroppsvikten fördelas jämnt. Det är en bädd som passar aktiva hundar och även hundar som är lite äldre eller har problem med stelhet eller smärta. Bädden kan fås i olika storlekar och med olika typer av överdrag. Pris från 644 kronor. Läs mer på www.biabed.com

Vinnarna publiceras här på webben och tävlingen pågår till den 28 juni 2016.

Läs om LRF Medias policy kring PUL & tävlingsvillkor

Här hittar du fler tävlingar >>>

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Annons