Har du en blivande filmstjärna?

Agria söker småstjärnor till sin nya reklamfilm! Är det hos dig de bor, de nya stjärnorna? De söker med ljus och lykta efter både kattungar och hundvalpar.

Så här skriver Agria på sin sajt:

”Inspelningen av reklamfilmen kommer ske i mitten av juni i Stockholm. Därför söker vi nu efter hundvalpar av alla möjliga sorter som är max 4 månader gamla vid inspelningsdatumet, och busiga kattungar som är max 6 månader gamla.

Har du en liten filmstjärna där hemma?

Gå in på Agrias Facebooksida för hund eller Agrias Facebooksida för katt beroende på vilket djur du har. Lägg upp en bild på din kattunge eller din hundvalp i kommentarsfältet under inlägget där det står att vi söker filmstjärnor. Skriv också kort vilken ras och när din katt eller hund är född. Regissören kommer börja välja ut hundar och katter redan nästa vecka. Lycka till!”

Här hittar du all information om de blivade filmstjärnorna

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail