Snart kan du köpa hundglass av glassbilen

Annons
Smarriga nyheter för alla glassomaner: Från och med juni 2016 kommer man att kunna köpa hundglass från Hugo & Celine i glassbilarna från Hemglass.

Svenska hundglassbolaget Hugo & Celine är först i världen med att tillverka hundglass i smaker som hundar älskar. Hundglassen innehåller inget vitt socker, ingen laktos och inga läskiga tillsatsämnen. Hundglassen finns i tre olika smaker och grundreceptet baseras på laktosfri turkisk och naturell yoghurt.

Lickin’ Liver – alla hundars favorit gjord med finaste oxlevern från spårbart svenskt slakteri
Slick Salmon – innehåller färsk laxfilé, direkt från fiskebåten ner i glassmaskinen
Magic Moose – med fettsnål älgfärs från Jägarförbundet, perfekt för både jakt- och cityhunden

Två hundar i köket, som har gjort hundglass kanske?
Två kockklädda hundar i köket, som har gjort hundglass kanske?

– Vi är så supertaggade över att Hemglass ska sälja vår hundglass i hela Sverige och genom sin webbshop, vi kunde inte hitta en bättre distributionspartner, säger Sonja Catani, Chief Executive Crazy Dog Lady, som är grundare och delägare i Hugo & Celine AB.

Hundglassen, som annars säljs i enskilda bägare, kommer finnas i specialframtagna 3-pack lådor i Hemglass’ bilar på alla deras ordinarie turlistor – så långt lagret räcker. Vill man beställa via Hemglass’ webbshop så får man hemkörning vid nästa utkörning, senast inom två veckor.

Läs mer hos Hemglass eller hos Hugo & Celine

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Annons