Ta porträttbild & få fästinginfo

Jack russel som säger: Hunddag på NK
Annons
Är du i Stockholm i helgen? Slink förbi varuhuset NK på lördag så kan du både ta en fin bild på dig & pälsklingen samt få viktig och nyttig fästinginfo. Gratis!

Kl. 11–16 lördag 16 april

Ta ett fint porträtt på dig och din hund i Ljusgården på NK och passa samtidigt på att lära dig mer om hur du kan skydda din hund mot fästingar i sommar. Apoteket har folk på plats i Ljusgården som kan ge mer information och så har fotografen riggat upp sin kamera beredd att ta ett fint porträtt på dig och din fyrbenta vän (givetvis kostnadsfritt).

Seresto & Apoteket

Våren är här och dessvärre också fästingsäsongen. Fästingöverförda sjukdomar kan drabba både djur och människor därför gäller det att skydda dem. Representanter från Apoteket berättar hur du kan skydda din hund med SERESTO Fästinghalsband.

Dessutom har vår fotograf riggat upp sin kamera beredd att ta ett fint porträtt på dig och din fyrbenta vän.

Välkommen till en riktig hunddag på Nordiska Kompaniet.

Mera information hittar du hos NK

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Annons