Försvarsmaktens hundar då och nu

Försvarsmaktens hundar då och nu
När Säpo höjde terrorhotnivån i Sverige bestämde sig radiopodden Vår Bästa Vän för att göra en miniserie om hundarna i rikets tjänst.

De ville ta reda på hur hundarna i rikets tjänst har påverkats av den förhöjda terrorhotnivån. I serien möter de polisens specialsökhundgrupp i Stockholm, tullhundarna i Arlanda och Försvarsmaktens hundtjänstenhet.

Vår bästa vän är en podd (Du hittar den på Sveriges Radio) där programledarna Gurgin Bakircioglu och Maria Hedqvist tillsammans med landets ledande hundpsykolog Eva Bodfäldt fördjupar sig i hunden. De möter intressanta hundar och människor, forskare och hundexperter. Det kommer ett nytt avsnitt varje måndag!

Kanske vill du också läsa:

valp_rhodesian_ridgeback
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail