Esters nappar – en kärlekshistoria

ester – en golden som gillar nappar
Spana in den här sötnosen! Hon heter Ester, är en treårig golden retriever-tik som tävlar i lydnad, men också har en faiblesse för nappar. Kort sagt: Ester diggar nappar.
[metaslider id=23432]

Men oroa dig inte, hon får aldrig leka ensam med napparna och hennes matte har full koll när hon väl har dem i munnen.

Så här skriver matte Johanna:
”Ester hittade en napp ute i skogen när hon var valp, hon tog upp den och bar runt på den. Jag tyckte att det var gulligt och tog en bild på henne med nappen. Sedan hittade hon en till efter några månader, och efter ytterligare några månader ännu en.

Då började jag tycka att det hela var lite roligt och sa på skoj att hon samlade på nappar och skapade hashtagen #estersnappar

Jag trodde dock fortfarande att det var lite av en slump att hon hittade dem men nu, vid 3 års ålder, är hon uppe i över 20 stycken så då kan man kanske inte prata om en slump längre.

När hon hittar en napp ute så får hon bära med sig den hem och så leker hon med den en stund, och är väldigt nöjd över sitt fynd. Hon får inte ha dom och leka med dom på egen hand. Då skulle hon nog tugga sönder dom efter ett tag och jag vill inte riskera att hon sväljer nån bit eller så.”

 

En annan söt golden retriever hittar du här
En mindre valpattack

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail