Veckans Sötnosar v 2

Veckans Sötnosar v 2
Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Donut kopia

Det här är Donut! Han är en mops på fjorton veckor. Att promenera är inte Donuts favoritsysselsättning, han vill mycket hellre vara inomhus och lata sig vid elementet.
Viktoria

 

Cooper kopia

Hej, jag berätta gärna om min hund Cooper. Cooper. Cooper är en border collie och är 4 år. Han gör slädhundsport med sina kompisar i Nattavaara by (Gällivare). Han är jätteduktig och min älskling. Vi kommer från Holland men bor i vackra Lappland. Cooper gillar hundsport, bollar och att simma.
Han är allt jag behöver i mitt liv. Cooper i love you!
Joey Reijinz

 

Bella kopia

Bella är en fransk bulldogg på snart 2 år. Hon ÄLSKAR att vara ute i skogen och springa (gärna med någon annan fyrbent).
Hemma är det soffan som gäller och en massa mys på soffan!
Malin Fräjdin

 

Milla kopia

God fortsättning på det nya året! För 5 veckor sedan fick vi hem den här sötnosen till oss! Milla är en alaskan husky och på bilden är hon 8 veckor gammal! Är hon inte söt så man smälter, så säg?!
Tack för en bra tidning!!
Matte heter Johanna Petersson

 

Mira kopia

Mira, 5 år, är en mycket tillgiven och snäll golden retriever som bor tillsammans med husse och matte i Barlingbo på Gotland. Älskar att vara med i skogen och bär gärna omkring på saker, spår är också något som Mira blivit duktig på och tycker om.
Lena Klasson

 

Nellie o Rea kopia

Här är en bild på våra två flickor. Nellie är en mastiffblandning på 2 år och Rea är en boxer på 3 år. Vi köpte Rea som vuxen för precis ett år sedan och hon förändrade våra och framförallt Nellies liv. Nellie är en rätt osäker flicka men har blivit en helt annan hund sen Rea flyttade hem till oss. De förgyller våra dagar och ger oss så mycket glädje och kärlek.
Frida Langvad

 

Björn kopia

Hej! Jag heter Björn jag är snart 16 år, men mår som en prins.
Christina Johnsson

 

Leon kopia 

Här är en bild på mitt lilla snömonster Leon, 4 år gammal. Han älskar snön och är helst ute och leker när det snöar. Ett riktigt charmtroll är han! 🙂
Mikaela Isaksson

 

Macykopia

Här har vi Macy, 15 månader. En omplacering då hennes matte tyvärr tragiskt dog. Hon har nu bott hos mig i 3 månader. En väldigt osäker tjej som tycker att det mesta är läskigt, allt från människor och hundar till saker som kan stå utplacerade. Nu har vi dock börjat få bukt på rädslan, och hon börjar inse att saker inte äter upp henne bara för att de finns. Hon börjar allt mer och mer visa sitt sanna jag, ett riktigt charmtroll och en clown är hon. Älskar livet här, att få busa och bara leva med matte som trygghet. Tog för några dagar sen denna bild på henne när hon var ute och sprang. Är inte detta en lycklig hund så vet jag inte vad. Lyckan lyser i hela hennes uttryck 🙂
Alexandra Svebeck

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail