5 hundar med det lilla extra

5 hundar med det lilla extra
Alla hundägare tycker nog att de har en hund med det där lilla extra. Men spana in de här. Visst har väl de ganska mycket extra?

bulls4 

SUPERHJÄLTAR TILLSAMMANS
Kan man bli starkare av en bra vän? Fråga Tommy Jones och hunden Bobo i Merseyside. Tommy föddes halvförlamad efter en svår förlossning. Vid fem års ålder kunde han fortfarande inte gå. Då köpte hans föräldrar en chihuahuavalp som också hade ett svårt skadat ben. Bara några veckor senare hade båda lärt sig gå!

bulls2

ÖVERLEVDE TUMLAREN
Bostonterriern Penny i engelska Chester klarade sig mirakulöst efter att ha åkt runt i torktumlaren i inte mindre än 30 (!) minuter. 2-åriga Sienna råkade stänga luckan på maskinen, som storasyrran senare  satte på. När matte inte hittade den tre månader gamla valpen slet hon upp luckan och hittade en överhettad Penny. Det blev ilfärd till veterinären, som varnade för att det värsta kunde hända. Men det gick alltså bra. Två dagar senare var hon hemma igen.

bulls3

BÄSTA AP-VAKTEN
Om både husse och matte jobbar med att rehabilitera och rädda utrotningshotade djurarter i Afrika och Asien får man vara beredd på att stöta på både det ena och det andra hemma. Det gör hunden Princess. Hon tar hand om såväl småfåglar som griskultingar. Och nu har hon blivit bästis med den här lilla apan.

bulls1

ÄLSKLING, JAG HAR KÖPT EN JACK RUSSELL!
Robert Markham ville absolut inte ha en stor hund. Så när hustrun Sue kom hem med en hund som hon påstod var en jack russell var han lugn. Men bara kortvarigt. För valpen slutade ju aldrig växa! Inte så konstigt, för det var i själva verket en grand danois. I dag med en matchvikt på 95 kilo …

dyk_FILM

Sugen på att läsa mer? Här kan du köpa lösnummer av Härliga Hund.

vinter

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail