Moby – en stjärna med både hjärna & hjärta

Moby med hund och skylt som det står "Wake up" på
Amerikanske artisten Moby är sedan länge en djurskyddsaktivist och nyligen gick han ut med nyheten om hur hans restaurang, Little Pine i Los Angeles, kommer att donera alla vinster till djurskyddsorganisationer.

Restaurangen har vegansk inriktning och så här säger Moby:

”Little Pine är en förlängning av det jag tror på så jag har bestämt mig för att donera 100 % av restaurangens vinst till djurskyddsorganisationer. Min tanke var aldrig att Little Pine skulle vara ett konventionellt entreprenörsprojekt, utan att restaurangen ska representera veganism på ett positivt sätt och även stötta djurskyddsorganisationerna som gör ett så fantastiskt bra jobb.”

Kolla välgörenhetsvideon som Moby gjorde tidigare för en djurorganisation:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail