6 smarta prylar till vovven

6 smarta prylar till vovven
En robot som kastar bollar och en egen action-kamera. Kolla in de här smarta hundprylarna!

gps

Hitta hunden
En GPS-spårare hjälper dig att hitta hunden om den kommer bort. Trax GPS-tracker utlovar en realtidsfunktion med 0,5 meters noggrannhet och har inbyggt geostaket. GPS-en fungerar med Trax-appen för Iphone och Android. Finns på www.kjell.com för 1 799 kr.

cd

Du känner dig söööömnig
Through a dog’s ear finns som CD och på Spotify, ett album med lugn musik som lär vara särskilt anpassad för att få hundar att tagga ner. Enligt en recensent fungerar den även på ­stirriga barnbarn! Cirka 95 kr, www.amazon.com.

bollrobot

Busig bollrobot
När du själv tröttnat på att kasta bollar är en apportkanon perfekt! Hunden lägger själv i bollen som därefter skjuts i väg. Om och om igen … Passar lagom bolltokiga vovvar. 1 195 kr på www.coolstuff.se.

leksak

Kul leksak
Trixie Dog Activity Snack Spinner är en aktiveringsleksak för din hund som genom rörelse får godbitarna att falla i två steg; från övre halvan och ner i skålen och sedan ut genom den öppningen i leksaken. Öppningen kan justeras för att användas med olika typer av godisar eller för att ändra svårighetsgraden. 179 kr på  zoozoo.se

gopro

Actionkamera för äventyrliga!
Se världen ur hundens perspektiv. På selen från Go Pro kan en videokamera fästas både på bröstet och på ryggen. Själva selen kostar 589 kronor och kameror finns från 1 290 kronor på www.netonnet.se.

 

7 coola och lyxiga hundbäddar

Sugen på att läsa mer? Här kan du köpa lösnummer av Härliga Hund.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail