6 smarta prylar till vovven

ProCollar- en smart uppblåsbar krage som hindrar hunden eller katten att nå skador, operationssår eller utslag. Till skillnad från sedvanliga trattar kan hunden äta, sova och leka utan att störas. Ditt hem behöver heller inte bli sönderrepat av en hård plasttratt. 430 kr på www.smartasaker.se

6 smarta prylar till vovven

En robot som kastar bollar och en egen action-kamera. Kolla in de här smarta hundprylarna!

gps

Hitta hunden
En GPS-spårare hjälper dig att hitta hunden om den kommer bort. Trax GPS-tracker utlovar en realtidsfunktion med 0,5 meters noggrannhet och har inbyggt geostaket. GPS-en fungerar med Trax-appen för Iphone och Android. Finns på www.kjell.com för 1 799 kr.

cd

Du känner dig söööömnig
Through a dog’s ear finns som CD och på Spotify, ett album med lugn musik som lär vara särskilt anpassad för att få hundar att tagga ner. Enligt en recensent fungerar den även på ­stirriga barnbarn! Cirka 95 kr, www.amazon.com.

bollrobot

Busig bollrobot
När du själv tröttnat på att kasta bollar är en apportkanon perfekt! Hunden lägger själv i bollen som därefter skjuts i väg. Om och om igen … Passar lagom bolltokiga vovvar. 1 195 kr på www.coolstuff.se.

leksak

Kul leksak
Trixie Dog Activity Snack Spinner är en aktiveringsleksak för din hund som genom rörelse får godbitarna att falla i två steg; från övre halvan och ner i skålen och sedan ut genom den öppningen i leksaken. Öppningen kan justeras för att användas med olika typer av godisar eller för att ändra svårighetsgraden. 179 kr på  zoozoo.se

gopro

Actionkamera för äventyrliga!
Se världen ur hundens perspektiv. På selen från Go Pro kan en videokamera fästas både på bröstet och på ryggen. Själva selen kostar 589 kronor och kameror finns från 1 290 kronor på www.netonnet.se.

 

7 coola och lyxiga hundbäddar

Sugen på att läsa mer? Här kan du köpa lösnummer av Härliga Hund.

 

 

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

URKRAFT

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?