Veckans Sötnosar v 41

Veckans Sötnosar v 41
Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

Appi kopia

Det här är Appi. Hon är en shi-tzu som är 6 år. När hon som 2-åring kom till oss var hon ängslig och skygg. Nu är hon den gladaste, tryggaste och underbaraste lilla tjej men kan tänka sig. Hon charmar glatt in sig hos alla vi möter. En riktig glädjespridare!
Bodil

 

Buster kopia

Det här är lilla Buster, ca 6 månader. Mix av mops/fransk bulldogg. Ibland glömmer han att ta in tungan när han är trött. Vi bor i Trollhättan.
Anette

 

Cindy kopia

Det här är min labrador Cindy, 3 år. Hon älskar att apportera i vatten, att springa lös i skogen och att lära sig olika sorters tricks. Hon gör nästan vad som helst för en bit godis!
Lena

 

Shadow kopia

Här är en bild på min älskade podengo portuguese liso pequeno, Shadow! Han är min lilla sidekick som älskar att hänga med på äventyr!
Elena

 

Zola kopia

Det här är Zola (Aqualines Jalpa). En 3,5 månaders kromfohrländer. En mycket glad och pigg liten valp som älskar att vara i skogen och klättra på stenar och stockar.
Ulla

 

Stella1 kopia

Här är min lilla stjärna Stella (Oskarsgården’s Surprise Mystery), som är en australian shepherd på 4 månader. Helt underbar liten tjej!
Jaqueline

 

Chaplin kopia

Chaplin, snart 3 år, är en portugisisk vattenhund. Han är den tokigaste och envisaste hunden som finns. Chaplin gillar spår och rallylydnad.
Madeleine

 

Simon kopia

Söte Simon softar i soffan! Rasen är pumi och han är drygt tre år.
Eva

 

Här hittar du förra veckans Sötnosar!

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail