TÄVLING

TÄVLING

Fototävling på Facebook!

Japp. Vi bestämde oss för att köra en fototävling på Facebook också. Ju fler tävlingar och fina hundar, desto roligare liksom.

Så här bestämde vi:
Tävlingen pågår från och med 21 juli till och med fredagen den 21 augusti. Härliga Hunds redaktion är enväldiga domare. Alltså är det vi som väljer vinnare. (Alla redaktionshundar är utom tävlan.)

GÖR SÅ HÄR:
Lägg upp din bild på Härliga Hunds Facebook och hashtagga #härligasommarhund <– SÅ DÄR ALLTSÅ. Med taggen kan man också söka på Facebook och då får man upp alla tävlingsbidrag, om man vill spana in konkurrensen. Det är alltså taggen som gör att du är med och tävlar med din sommarhundsbild. För det är det som är grejen. Sommar och hund. Fantisera fritt kring detta. Sommaren ser ju olika ut beroende på var man bor.

Däremot envisas vi med att det är ETT BIDRAG per person som gäller. Fördelen med det här är att du kan byta bild om du tar en bild senare, som du tycker är bättre. Då tar du bara bort det första inlägget och lägger upp ett nytt.

Är någonting oklart? Fråga.
Må bästa vovve vinna!

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail