Hundkul på Falsterbo Horse Show

Hundkul på Falsterbo Horse Show
Den 4–12 juli pågår Falsterbo Horse Show, men veckan kommer inte bara handla om hästar. Det händer också massor av aktiviteter för dig och din hund!

I samband med Falsterbo Horse Show arrangerar Sydskånska Kennelklubben en inofficiell hundutställning för alla raser söndagen den 5 juli. Samma dag är det officiell rallylydnadstävling i nybörjarklass.

Onsdagen 8 juli  och torsdagen 9 juli är det hundaktiviteter i Family Corner, där Sydskånska Kennelklubben kommer att hålla i flyball-uppvisning, infomonter: köpa valp; kurser och föredrag för dig och din hund, klappa hundar, prova-på-agility, FHS mest välskötta hund, åk med efter draghundar siberian husky med mera.

Läs mer på www.skk.se och på falsterbohorseshow.se

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail