Stulen hund tillbaka efter åtta år

En kväll i februari 2007 stals chihuahuan Svea utanför en butik i Malmö. Hundens ägare, Amilla Myhrman, skulle bara snabbt in och handla några varor. När hon kom ut var hunden borta. Amilla Myhrman efterlyste sin hund med löfte om belöning, men ingen hörde av sig med avgörande tips.

Så i förra veckan hittades en chihuahua bunden vid ett träd i stadsdelen Lindängen, skriver Sydsvenskan. En flicka tog hand om hunden och med hjälp av en veterinär kunde chihuahuan identifieras – som Svea.

Svea är nu återförenad med sin matte – som hon dock inte verkar känna igen efter åtta år. Läs mer på www.ystadsallehanda.se


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

URKRAFT

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?