TÄVLING

TÄVLING

Vinn tuff parkas!

Ta chansen att vinna en härlig parkas från Didriksons. Perfekt för långa, sköna vårpromenader!

Thelma är namnet på Didriksons klassiska skaljacka i parkas­modell i 3/4-längd. Den är helt vind- och vattentät (fluor­karbonfri vattenavvisning) och alla sömmar är tejpade. Det är helt enkelt en jacka som tål tufft väder!
Såväl huva som midja och nederkant kan justeras och jackan har smarta funktioner för mobiltelefonen. Finns i storlek 34–48. Vi har 10 jackor att tävla om. Tävlingen pågår till och med den 28 april 2015. Vinnarna publiceras här på webben.

Du får välja mellan vårens två nya färger: Khaki och Nectarine.
Du får välja mellan vårens två nya färger: Khaki och Nectarine.


Om tävlingsvillkor, PUL och cookies

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail