Bor du i Halmstad? Kolla här.

Bor du i Halmstad? Kolla här.
Rebecca Fabris och Therese Olausson är två hundälskare som tillsammans håller på med ett examensarbete på högskolan i Halmstad. Det handlar om hur man kan få en bättre miljö i kommunen, till exempel genom att placera ut ekologiskt nedbrytbara hundpajspåsar.

De såg vår Snackis om att plocka upp bajs och tänkte att våra läsare kanske är intresserade av att bidra med sina synpunkter. Syftet med deras examensarbete är att se om det finns intresse av att Halmstads kommun tillhandahåller ekologiska och biologiskt nedbrytbara hundpåsar vid strategiskt valda platser. Detta för att få en renare och hälsosammare miljö i Halmstad kommun, både för djur och för människor.

Vill du vara med och bidra?
De har skapat en enkät att fylla i, enkäten är riktad till hundägare eller personer som vistas med hund dagtid, till exempel dagmattar eller -hussar.

Alla är välkomna att fylla i hälsar Rebecca och Therese, men det gäller specifikt Halmstad.

https://docs.google.com/forms/d/18Fa_VvoWRuJzc0nN1yxOS6w-IKBkPcj0ghbUixh3PUE/viewform?usp=send_form

 

image1
Rebecca är en typisk hundägare som går många och långa promenader och gärna hittar på nya aktiviteter.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail