Ta med hunden på museum!

Ta med hunden på museum!
Bor du i närheten av Kalmar eller bara råkar vara där den 1 mars? I så fall kan du passa på att gå på konstmuseet med din hund. Förutsatt att du själv är kopplad!

Det är Johanna Karlin som har gjort en utställning om det offentliga rummet. Och i det rummet rör sig inte bara människor, utan självklart en massa hundar också. Därför är hundarna för första gången någonsin inbjudna som gäster till museet under två timmar den första mars.

Johanna har plockat in en massa föremål som vi möter runt omkring oss i offentliga miljöer. Nu är hon väldigt spänd på att se vad hundarna går igång på när de besöker utställningen. Kanske nosar de och deras människor på helt olika saker.

Det är fri entré mellan 14.00 och 16.00 för alla hundar som kommer i sällskap av kopplad vuxen (!).

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail