Flera dumpade hundvalpar

I fredags kväll hittade Bodil Svensson en hundvalp vid vägkanten.

Bodil Svensson, som är hunduppfödare, bedömer valpens ålder till omkring åtta veckor. Senare hittades tre valpar till och alla fyra är nu omhändertagna av polisen i Norrköping. Det har blivit nästintill rusning, eller åtminstone finns ett stort intresse för att ta hand om de upphittade valparna, som tros vara amstaff-blandningar. Polisen misstänker att de är smuggelvalpar, och de har också utländsk märkning.

hitte_amstaff

Läs mer hos NT.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Blogheader

Rädsla och mutor

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?