SM i hundkapplöpning i juli

Den 11–18 juli går SM i hundkapplöpning på Borås Greyhound Park och lockar upp emot 200 deltagande ekipage från hela Sverige. Arrangör för tävlingarna är Sjuhäradsbygdens Hundkapplöpningssällskap 7HS.

– Det känns fantastiskt att återigen få ett stort mästerskap till Borås. Vi har väldigt gott renommé i hundkappvärlden både som stad, som arrangör och för den fina anläggningen vi kan erbjuda på Borås Greyhound Park. Sedan 2011, då vi arrangerade SM senast, har vi i princip abonnerat på stortävlingar och arrangerat EM två gånger samt European Derby nu senast 2014, säger Uwe Mirsch, SM-general och ordförande i Sjuhäradsbygdens Hundkapplöpningssällskap 7HS.

Tävlingarna arrangeras på Borås Greyhound Park, utmed riksväg 41. Samtliga tävlingsdagar finns servering med mat och fika. Samtliga race är öppna för spel på plats. Fri entré och parkering.

Läs mer på Sjuhäradsbygdens Hundkapplöpningssällskaps sajt.

Pressinformation finns här.


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

URKRAFT

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?