Härliga hundsemlor!

Härliga hundsemlor!

Smarriga semlor till pälsklingen

Du behöver:
8 dl dinkelmjöl eller vetemjöl
5 dl kycklingbuljong
Garnering: uppvispat ägg och till fyllningen laktosfri Philadelphiaost

Gör så här:
Blanda mjölet med buljongen. Det ska bli en ganska fast deg, ungefär som till vanliga bullar. Gör runda små bullar, lägg dem på en plåt, gärna med bakplåtspapper. Pensla med uppvispat ägg. Grädda ca 10–15 min på 225 grader, tills de har lagom färg och är gräddade rakt igenom. Dela bullarna och fyll dem med Philadelphiaost.

Servera!

Klara ... färdiga ...
Klara … färdiga …
... GÅ! Hatten på.
… GÅ! Hatten på.

Alla recept är granskade av Bålsta Smådjursveterinärer.

Tänk på att detta är inte är hundmat utan godis som det inte ska ätas några större mängder av, även om de inte är helt onyttiga.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kommentarer