Veckans sötnosar v.7 2015

Zita är en 3-årig golden retriever. Hon älskar vatten i alla former, lera, snö, sjöar, hav, vattenskålar … Hon har haft ett tufft år efter att blivit biten av en stor huggorm i somras, men har tillslut kommit tillbaka till sin vanliga härliga form igen! Caroline Wallensten

Veckans sötnosar v.7 2015

Fortsätt skicka in bilder på era sötnosar – vi får aldrig nog. Din hund har dessutom chansen att bli månadens sötnos på tidningen Härliga Hunds omslag.

Skicka ett mail med en högupplöst bild, lite fakta om hunden och namn och adress till dig till red@harligahund.se

Glöm inte att märka mailet Sötnos!

 bild

Jag har fem hundar, det är ett järngäng som alltid hänger ihop. Uppifrån o ner:
Harry, Landseer, snart 3 år. En go och kelig kille.
Brorsan, schäfer/berner sennen, snart  3 år. En kille med energi!
Jaxon, schäfer/collie/australian shepherd, 8månder. Snäll pojke som är lugn fast man tror att det ska va tvärtom med de raserna i.
Elvis, Papillon, snart 7 år. En udda kille som noga väljer ut vem som är värld hans gillande.
Jizza, Lhasa apso/pomeranian, snart 2 år. En tjej med skinn på näsan som är hur go som helst!
Hälsningar Regina.

finsk_lapphund

Här är min lilla goa Doris. Hon är en finsk lapphund på 16 veckor. Det är full fart från morgon till kväll. Sandra Karlsson

jack_russell

Jag heter Dio och är en livsglad jack russell på 4,5 år. Detta kortet har en av barnen i min familj tagit på mig. Jag är väldigt lättlärd, jag kan rulla och en massa annat kul. Jag lyssnar oftast när jag blir tillsagd. Fast ibland är jag så full med bus och spring att jag glömmer lyssna. Tina Westerström

nelli

Min hund Nelli, 5 år, är en blandras mellan schäfer och berner sennen. Malin Grönholm

douglas

Här är Douglas, en Irländsk varghund. Maria Sundblom

smilla

Det här är Smilla som kom till mig i April 2014. Hon är en äkta gatukorsning från Rumänien och är ca 3 år. Hon är VÄRLDENS goaste, mysigaste och underbaraste hund. Hon är otroligt glad och positiv och älskar alla hundar och människor. När vi är ute och går och möter någon får vi nästan alltid ett leende eller en kommentar om hur söt och fin hon är. Hon charmar till och med allergiker och hundrädda. Marianne 

Här hittar du förra veckans sötnosar!

 


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Blogheader

Rädsla och mutor

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?