Hundar är välkomna på gudstjänst i Nynäshamn

Hundar, katter, kaniner och sköldpaddor får vara med då Nynäshamns församling ordnar en friluftsgudstjänst på Lövhagen.

Nynäshamns församling har på söndagen den 3 augusti, för fjärde året i följd, en friluftsgudstjänst. Gudstjänsten hålls på Lövhagen. Alla som vill är välkomna att ta med sig familj, barn och djur till Lövhagen för en gemensam predikan.

– Barnen brukar alltid vara förtjusta i friluftsdagarna. Vi kommer att sjunga välkända psalmer och det blir en specialbön för djuren. Det kommer även djur som predikar, men det får bli en överraskning vilka djur, berättar Katarina Mourath, komminister i Nynäshamns kyrka. Läs mer på nynashamnsposten.se


Nyhetsbrev

Mest läst just nu

Senaste numret


Våra hundskolor

Lilla Valpskolan del 8 – sista delen LAGAR OCH REGLER

Bloggar

Blogheader

Rädsla och mutor

Våra experter

Vad ska jag göra om min hund blir ormbiten?

Tävla och vinn

Vill du bli en stjärna på rallylydnad?