Tävla & vinn

Tävla & vinn

Vinn actionkamera till hunden

Se världen med din älskling ögon! Var med och tävla om en tålig videokamera.

Actionkameran AS30V – en videokamera som även tar stillbilder – från Sony är perfekt för att fota och filma allt från extremsport till familjeutflykter och hundpromenader. AS30 är tålig, har flera tekniska finesser, ett slimmat och lätt kamerahus och ger skarpa och skakfria HD-filmer. Med hjälp av den bekväma och lätta hundselen där du kan montera fast kameran, kan du även se världen från din hunds synvinkel. Selen har justerbara remmar, väger bara 130 gram och passar hundar på 15 kg eller mer.
Värde cirka 3 400 kronor.
Tävlingen pågår till och med 21 maj. Vinnarna presenteras här på webben.


Om tävlingsvillkor, PUL och cookies

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail