Det här är veckans sötnosar!

Maila dina högupplösta bilder och skriv och berätta något om dig själv och din hund till harligahund@lrfmedia.lrf.se.

Det är inte det lättaste att fånga tre hundar när de helst går åt var sitt håll. Men här har matte Cecilia Florin från Arlöv lyckats riktigt bar tycker Härliga Hunds redaktion. Chianti, Smilla och Chia heter hundarna, de är två schapendoes och sötnosen i mitten är en coton de tulear.

Veckans största sötnos är Marie Jonssons grandiskille Emil som är 3 år. Han älskar att springa i skogen och att sitta i knät framför brasan och mysa och han är en hejare på att spåra och blev i augusti svensk viltspårschampion, den tredje i Sverige någonsin. Han är en underbar hund, skriver Marie.

Det här sandpannerade hunden är Terra, en shetland sheepdog på 9 veckor. Hon älskar att busa, träna, gosa och rulla sej i sanden på stranden. Vi alla älskar denna hund, skriver Jennifer Snickars.

Det här min underbara schäfertös Zascha 8 månader ute på tur, skriver en stolt matte Jessica A Åsman.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail