Polisen i Sundsvall säljer en hund

På Sundsvallspolisens hemsida kan man se en hund som är till försäljning. Det är en 3-årig Dobbermantik som polisen efter vanskötsel tagit hand om.

När Länsstyrelsen fick tips om en hund som var misskött så kallades polisen in för att ge tillträde till lägenheten. När polisen kom in i lägenhet så gick tiken omkring i urin och avföring och var väldigt stressad och hon drack upp två skålar vatten på en gång. Den som köper hunden ska ha tid, intresse och inte minst tålamod att ta hand om tiken, som ännu inte har nåt namn.

– Det är en glad och positiv hund men hon behöver dresseras och tas om hand av någon som är intresserad, har tid och tålamod, säger Andreas Larsson, stationsbefäl vid polisen i Västernorrland. Det rapporterar Sverigesradio.se.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail