Veckans härliga sötnosar v.44

Fin höstbild på min pärla Nikki. Hon är en Mittelspitz på 2,5 år och en underbar hund. Min höjdpunkt i livet. Ida Jönsson

Här bidrar jag med en bild på min och min systers hund. Den lilla är min egna welsh corgi cardigan, Märta. Hon är cirka ett år, pigg och busig! Hon gillar det mesta, agility, spår, lydnad och rusa runt i skogen med hennes bästa kompis, min systers irländska varghundstik Izzie. Hon är ett och ett halvt år. En mycket energisk varghund med många hyss och mycket spring i benen. Har provat på både lydnad och sök och en hel del utställning. Men bäst är ju ändå långpromenaderna i skogen! Storleken spelar ingen roll tycker bästa kompisarna Märta och Izzie! Erica Zetterlund

Det här är våran älskade lilla dvärgpinscher Loke en vecka efter att vi hämtade honom. Nu har det gått ett år och Loke är den som förgyller vardagen och sätter guldkant på helgen. Tack för en härlig tidning! Husse heter Mattias Kristiansen och matte heter Marie Jehrén.

Här kommer en bild på våran mysiga 2-åring ”Almighty Arnold”, en Fransk Bulldogg som föddes döv. Han är envis som en bulldogg ska vara, men när han väl får jobba så är det jobba som gäller. Han gillar allt, leka med bollar, träna Parkour, lydnad och mysa. Denna goa hund har ett hjärta av Guld och enormt lättlärd. Han bor tillsammans med 2 andra hundar i familjen och han är den som retar dom andra mest. Härliga Hund läser vi jämt hemma och är den bästa jordnära tidning man kan komma i djurvärlden. Har alltid köpt lösa nummer, men nu tog jag mig i kragen och började prenumerera. Ann-Christine Klang 

Här är en bild på vår samojed Chandy och vår katt Ludde, de är verkligen kompisar. Har nyss flyttat ut på landet så båda kan vara ute hela dagarna och det är tröttsamt. Tidigare bodde vi i lägenhet och då var Ludde innekatt. Gerd Wennergren

 

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail