Veckans sötnosar v.43

Så här kul hade vår vita herdehund Enzo när hans eurasiekompis Aztor var på besök. Non stop lek var det då! Ellen Bonomi

Voff, voff från ZackeTheGolden. Karin Svensson

 

Det här är Alva, våran blandras som är boxer och amerikansk bulldog. Hon är alltid sina två mattar till lags och hon gillar att vara i centrum och följer gärna med till stallet men när det är dåligt väder ligger hon gärna inne i soffan och slappar. Ebba Nilsson och Cecilia Larsson

Det här är Milton. En treårig strävhårig tax som älskar att jaga, vara ute i skogen, busa med sina syskon och kompisar och sen avsluta dagen med mys i soffan. Milton är ett ljuvligt måndagsexemplar som saknar den strävhåriga taxens behåring på huvudet men kompenserar det väl genom ett stort hjärta och ögon som får en att smälta! Följ milton och hans ‘föräldrar’ på taxtanten på instagram. Signe och Kristofer 

Min Alice är en 1 årig blandras (Whippet/Podengo), hon brukar gå runt och grymta som en gris när hon leker med sina leksaker, men mest av allt älskar hon att springa! Suzan Atalar

Här kommer en underbar bild på min egenuppfödda Labbåslyckorna´s Black Velvet alias “Grynet” 2år (labrador retriever) och våra vänners dotter Ellen Hallman som fann varandra direkt första gången de möttes… Kärlek mellan barn o hund är underbart!!! Nästan som föregångaren “Visst kan du tala”. Lotta Johansson-Fröjd 

Godis är smaskens, men man måste vänta på att “matte” säger varsågod. Zano, 5 år, och är en mellanschnauzer, peppar och salt. Eva Nygren Schyberger

Här kommer min bästa bild på min underbara hund Phoebe som jag adopterat från Rumänien. Hon kom till mig i december 2012 och har utvecklats till en helt underbar tjej. Det bästa val jag någonsin gjort. Människor säger att jag räddade Phoebe (som hittades på gatan) men Phoebe har räddat mig. Hon är mitt allt, tillsammans med våra katter (4 stycken). Emelie Algotsson

 

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail