Veckans härliga hundar v.41

Fina Ester. Bilden är inskickad av Sofie Mårtensson.

Här är mina två parson Mimmi, 4 år, och Malva, 2 år. Två väldigt olika vovvar, en liten och tunn och energisk Mimmi som är världens keligaste hund, den andra Malva ett litet muskelpaket som älskar vatten, lika gosig och energisk hon men på ett lugnare sätt, en eftertänksam madame som just fyllt två år. Dom hänger med mig hela dagarna i olika trädgårdar och bostadsrättsföreningar när jag jobbar med trädgårdsanläggning eller skötsel, dom är kända bland dom boende i brf vid det här laget och glädjer både gamla och unga. Efter arbetsdagen blir det minst en timme i skogen på kvällen på vardagarna och helgerna blir det långa rundor på tre fyra timmar med matsäck och hundkompisar. Vi går på hundrundor på brukshundsklubben eller åker ut på Gålö där jaktlaget har kurser i vardagslydnad varje måndag. Kul och bra träning på båda ställena. Tack för en härlig tidning 😉 Pernilla

Denna lille söta shih tzu kille heter Rex och är 5 år och 11 månader. Han är glad och busig som en valp och varje morgon hoppar han jämnfota av glädje när vi kommer upp. Han är väldigt rutinmedveten och vet precis när det är dags att gå ut i hundgården, gå på promenad eller få mat. Han ligger helst till hälften med halva kroppen utanför sin sovdyna och älskar att ligga i knät på kvällen i soffan. När han sover ”pratar” han för fullt i sömnen. Annica

Här är min syster Rosies flatkille Sune. Vi tycker han platsar som månadens sötnos. Anders Stegblad

Detta är min sötnos ”Ninja” (Divyx Black Pearl af Damon), en belgisk vallhund/groenendael. En härlig tik på 2,5 år. Hanna Lindén

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail