Veckans härliga hundar v.40

Powderpuffen Zorba 9 år och rottis/bullmastiffen Buster 2 år älskar sina skogspromenader, speciellt nu på hösten när det finns extra mycket och sniffa efter! Matte Johanna Svensson i Hästveda

En bild på vårat nytillskott i familjen. Rhodesian Ridgeback tjejen Mohaget´s Me´Monika Minou som är 11 veckor på bilden,född i slutet på Juni 2013. Vi har ännu inte hunnit med så mycket mer än att acklimatisera in henne i familjen och gå korta promenader och åka bil. I framtiden ska Minou på utställning och gå på spår är det tänkt. Victoria Wrangell 

Här kommer bilder på mig, en härlig hund, Jag är en dalmatinerkille på sju år. Med på bilden är också lillmatte Emma. (Mitt kullnamn: Ers Majestät) Men jag heter Simba. Jag fick namnet då människoflocken tyckte att jag behövde ha ett kungligt namn, då blev det efter lejonkungen. Vi bor i en by i Hälsingland och reaktionerna när vi kommer hem blev många, folk trodde att såna som jag inte fanns i verkligheten, utan bara på film. Tji fick dom när jag traskade fram på min nya gata i för stort skinn (husse säger att jag nog beställde fel storlek i mammas mage det är ju så mörkt där inne) och med tassar som jag inte växt i ännu.

Detta är vår gulliga Japanska spets Alma (Skattliljans Lovely Saya) när hon var två och en halv månad gammal. I dag är hon ett och ett halvt år och jordens gosigaste hund! Hon älskar att busa med råttor från IKEA och är hela familjens favorit! Amanda Candell

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail