Veckans Härliga Hundar v37

Här är 8 veckor gamla dvärgpinschertiken Pastell. Fotograf & ägare är Paulina Edbertsson.

Jag skulle vilja bidra med en bild på min fina kille Vilgot som idag är 17 månader. Han är en otroligt smart och intelligent chihuahua som älskar att ha roligt. Han hänger med på allt och har en fantastisk personlighet! Gladast är han när vi är och tränar agility! Hälsningar Kim & Vilgot.

Det här är Harriet. Hon är en miniature Australien shepherd. Vi hämtade henne i Düsseldorf, Tyskland för ganska precis ett år sedan. En fantastisk smart, lättlärd och gosig hund. Vi tränar trick, agility och lydnad tillsammans. Vi tränade henne att sätta sig i en låda (och sitta still) med hjälp av klicker och nu åker hon korta svängar i cykelkorgen utan problem. Hälsningar Marta Parkman.

Här är en bild på Messi – Australian Shepherd som är 4,5 år. Han är det bästa man kan tänka sig för oss och han gör skillnad varje dag! Vi bor i Solna och här är vi på en skogspromenad i Mörby/Danderyd! Hälsningar Gunilla Backman.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail